.

ZZMOQ за Kia Carens на рм 2006-2012 година Автомобил го Подигнете Багажот, Складирање Стока Организатор Еластична Мрежа Вод Нето

ZZMOQ за Kia Carens на рм 2006-2012 година Автомобил го Подигнете Багажот, Складирање Стока Организатор Еластична Мрежа

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Материјал : Направен од високо-квалитет еластична најлон, силна и практично, не е лесно да се солза или солза.Тоа е издржлива и флексибилни мрежа.Многу практична настава : се Спречи кутија се движат и содржината во тоа преливник, лесно ви помогне да се организираат и да се соберат на дребулии, избегне пречки, се олесни чување, одржување на багажникот да се среди, и да ви донесе удобно возење живот.Единствен облик : едноставен стил, лесна инсталација, мазна, еластична нето, силна expandability, нема да се откажат, поради недостатокот на еластичност.Инсталација : Благодарение на својата 4 автоматско затворање куки, тоа лесно може да се поврзани со врската точка на возилото вод или карго простор. (Ве молиме проверете со 4 прстени во багажникот пред да го купат! (Вашиот куфер мора да има 4 прстени).Силна сестраност : Тоа може да се широко се користат во различни типови на спортски комунални возила, станица вагони SUV, MPV, SRV и повеќето автомобили.Спецификација : Статус : 100% сосема new Material : Nylon Colour : Black Size : 70cm x 70cmfeature : се Задржи автомобил на чиста и уредна.Кука дизајн, лесно да го инсталирате, не е лесно да падне.Еластичен нето има силна еластичност и нема да падне поради недостатокот на еластичност.Универзален дизајн, погоден за повеќето автомобили.Пакет Содржина : 1 x Товар еластична нето со 4 hooks Note : осветленост и различни монитори може да предизвика боја на објекти во слика да биде малку различен од вистинскиот објект.На дозволената грешка при мерење е +/- 1-3cm.

Особините

Status:
100% brand new
Material:
Nylon
Colour:
Black
Size:
70cm x 70cm
feature:
Keep the car clean and tidy. :
Hook design, easy to install, not easy to fall. :
The elastic net has strong ductility and will not fall due to lack of elasticity. :
Universal design, suitable for most cars. :
Package Contents:
1 x Cargo elastic net with 4 hooks :
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm. :