.

Esquirla Сет на 110pcs Капчиња за Полнење-28 компјутери Екстра Долг Ергономски Капчиња Кука Поставите Големината 2mm-10мм Игли за Плетење со Складирање Торба и Капчиња Додат?

Esquirla Сет на 110pcs Капчиња за Полнење-28 компјутери Екстра Долг Ергономски Капчиња Кука Поставите Големината 2mm-10мм

DEN 647.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

[Лесно да се Носат] Нашата капчиња поставите доаѓа со торба и шише.Торба може да се користи за складирање на капчиња во собата.На шише може да се користи за складирање на шиење .Тоа е многу удобен за носење и чување.Можете да ги организирате плетење проекти. [Одличен Квалитет] Капчиња во собата е направен од високо-квалитетни нерѓосувачки челик материјал, безбедно, силен, издржлив, и ергономски капчиња капчиња може да се направи капчиња плетење подолго.Мека рачка прави crocheting процес поудобно. [Флексибилна и Практична] Нашата капчиња поставите користи мека не се лизга материјал, и 3 D зафат дизајн го прави на врвот дизајн, лесно да се повлече.Бод марки да може брзо да се закачи во плетени или хеклани бода без лизгање излезе лесно. [Совршен Поставите] Со овој сет на капчиња куки, сè е завршено, погоден за crocheting џемпери, облека, чипка и crocheting различни облека и украси.На капчиња е поставена во една убава чантата и е подарок за семејството и пријателите. [Вредност утврдена] 9x Colorful се Справи со Капчиња Куките (2/2.5/3/3.5/4/ 4.5/5/5.5/ 6mm); 12x Wood Капчиња Куките (3/3.5/4/4.5/5/5.5/6/6.5/7/8/9/10 мм); 15x Counting Кружни Прстени; 10x Open Пребројување на Кружни; 20x Locking Бод Маркери; 3x Cable Switch Игли за Плетење; 6x Plastic Игли за Шиење; 3x Stainless Челични Игли за Шиење; 10x Beads Pin; 10x Gold Pin; 6x Point Заштитник; 1x Sticker Држач; 1x Measure Владетел; 1x Tape Мерка; 1x Row Контра; 1x Scissors; 1x Case.Опис : - [Вредност утврдена] 9x Colorful се Справи со Капчиња Куките (2/2.5/3/3.5/4/ 4.5/5/5.5/ 6mm); 12x Wood Капчиња Куките (3/3.5/4/4.5/5/5.5/6/6.5/7/8/9/10 мм); 15x Counting Кружни Прстени; 10x Open Пребројување на Кружни; 20x Locking Бод Маркери; 3x Cable Switch Игли за Плетење; 6x Plastic Игли за Шиење; 3x Stainless Челични Игли за Шиење; 10x Beads Pin; 10x Gold Pin; 6x Point Заштитник; 1x Sticker Држач; 1x Measure Владетел; 1x Tape Мерка; 1x Row Контра; 1x Scissors; 1x Case - [Одличен Квалитет] Направен од високо-квалитетни нерѓосувачки челик материјал, безбедно, силен, издржлив, и ергономски капчиња капчиња може да се направи капчиња плетење подолго.Мека рачка прави crocheting процес поудобно. - [Лесно да се Носат] Доаѓа со торба и шише.Торба може да се користи за складирање на капчиња во собата.На шише може да се користи за складирање на шиење .Тоа е многу удобен за носење и чување.Можете да ги организирате плетење проекти. - [Флексибилна и Практична] Нашата капчиња поставите користи мека не се лизга материјал, и 3 D зафат дизајн го прави на врвот дизајн, лесно да се повлече.Бод марки да може брзо да се закачи во плетени или хеклани бода без лизгање излезе лесно. - [Совршен Поставите] Погоден за crocheting џемпери, облека, чипка и crocheting различни облека и украси.На капчиња е поставена во една убава чантата и е подарок за семејството и пријателите.Пакетот Вклучува : 1 Сет За Плетење Ткаење Алатка Kits Note : .

Особините