.

Обновливи Кафе Силикони Ракави Кригла Првенство Ракав Отпорни на Топлина Insulates Заштитен Ракав Nonslip Заштитник Покритие Одговара за Патување Кафе Кригла Очила (шаре?

Обновливи Кафе Силикони Ракави Кригла Првенство Ракав Отпорни на Топлина Insulates Заштитен Ракав Nonslip Заштитник Покритие

DEN 263.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

【ОНА што ЌЕ ДОБИЕТЕ】ќе добиете 6 парчиња првенство изолирани ракави достапен во 6 различни бои, (чаша не е вклучен), доволна количина за да ги задоволат вашите секојдневна употреба, и замена. 【ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ЧАШИ 】овие кафе ракави функција убаво еластичноста и голем капацитет, Погоден за повеќето чаши, како што филџани кафе, стакло, пластични чаши, шишиња со вода, мејсон тегли, итн.и така натаму, за обновливи дизајн го прави лесно да се чисти и да биде добра замена за традиционалните расположливиот хартија кафе капак. 【ЛЕСНО ДА се ЧИСТИ】Висок квалитет на кафе силикони ракави за лесна рака за перење, сушење многу побрзо.За разлика од пердув или најлон, тоа нема да биде извалкан. 【МЕК МАТЕРИЈАЛ】Нашето првенство ракавите се направени од силикон, еднократно, и еколошки.Заштитен ракав е флексибилна што го прави не е лесно да се оштетат.Нашето првенство ракавите се направени од силикон.Издржливи и трајни.Неверојатно чувство за вашите раце и сосема кул контрола.На nonslip заштитник покрие го прави повеќе удобно за вас да се одржи. 【ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ АПЛИКАЦИИ】можете да се применуваат овие изолирани првенство ракави, не само во секојдневниот живот, но исто така и на Денот на Независноста, Ветерани Ден, Меморијалниот Ден, Божиќ, Американскиот Претседател Денот на одржување на Изборите, овие neoprene изолирани ракавите се добар прилог за разни активности на отворено, погодна за пешачење, велосипедизам, пешачење, отворено пикник, кампување, пловењето, и така натаму, исто така погоден за автомобил, канцеларија, сала за состаноци, дома, и на повеќе места.Спецификација : Материјал : Силикон Боја : Како на сликата покажува Големина : Како на сликата покажува Пакет вклучува : 6 x Силикони Кафе Ракави Карактеристики : Широк Користи Совршен за стаклени шишиња, пластични чаши, чаши, изолирани чаши, ладно tumblers, итн.Обновливи Тоа може да се мијат и се обновливи, еколошки и може да се замени за еднократна употреба купот на ракавите.Добри Топлина Отпорни На стакло шише покрие создава директна бариера помеѓу вашите раце и топли пијалоци, заштита на вашите раце од горат Топло забелешка : Прирачник за мерење, ве молиме овозможи мало грешки на големината.Боите може да постои мала разлика поради различни екрани.

Особините

Material:
Silicone
Color:
As the picture shows
Size:
As the picture shows
Package includes:
6 x Silicone Coffee Cup Sleeves :
Features:
Wide Uses :
Perfect for glass bottles, plastic cups, mugs, insulated mugs, cold tumblers, etc. :
Reusable :
It can be washed and is reusable, environmentally friendly, and can replace disposable cup sleeves. Good Heat Resistant :
The glass bottle cover creates a direct barrier between your hands and hot drinks, protecting your hands from burn :
Warm note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :