.

Pssopp Кутија Бања Полица Студија Организатор, Канцелариски Вертикален Вметнување Складирање Кофа со 7 Тегли за Бања, Кујна, 12.8 x 7.6 x 5.3 во (Бела)

Pssopp Кутија Бања Полица Студија Организатор, Канцелариски Вертикален Вметнување Складирање Кофа со 7 Тегли за Бања, Кујна,

DEN 119.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

[Водоотпорен] складирање кутија е водоотпорен и влага‑отпорни, и може да се користи за чување на toiletries да се задржи бања чиста и уредна.Тоа исто така може да се користи за чување на училиште резерви за да се задржи биро уредната. [7 Мали Тегли] складирање кутија има 7 мали тегли, можете да ги сортирате и чување на различни видови на објекти, тоа изгледа уредно и уреден, многу погоден за секојдневна употреба да се направи вашата соба чисти и удобни. [Трајни] аглите се дизајнирани да бидат масна и sly, и не му наштети на вашите раце, и се направени од издржлив материјал.Складирање кутија е издржлив, можете да го користите за долго време. [Wall-монтирани] На вертикален plug-in дизајн го прави полесно да се подредат и retrieve.Може да се wall-монтирани или ставени за употреба, висината на ѕидот-монтирани простор спасува десктоп простор. [Мулти‑цел] Ова е мултифункционален складирање кутија, една работа е мулти‑цел, сцената е диверзифицирано, не само за училишниот прибор, но исто така и како простор за дребулии.Функција : 1. Ова е мултифункционален складирање кутија, една работа е мулти‑цел, сцената е диверзифицирано, не само за училишниот прибор, но исто така и како простор за дребулии. 2. На вертикален plug-in дизајн го прави полесно да се подредат и retrieve.Може да се wall-монтирани или ставени за употреба, висината на ѕидот-монтирани простор спасува десктоп простор 3. Складирање кутија е водоотпорен и влага‑отпорни, и може да се користи за чување на toiletries да се задржи бања чиста и уредна.Тоа исто така може да се користи за чување на училиште резерви за да се задржи биро уредната. 4. Складирање кутија има 7 мали тегли, можете да ги сортирате и чување на различни видови на објекти, тоа изгледа уредно и уреден, многу погоден за секојдневна употреба да се направи вашата соба чисти и удобни. 5. Аглите се дизајнирани да бидат масна и sly, и не му наштети на вашите раце, и се направени од издржлив материјал.Складирање кутија е издржлив, можете да го користите за долго време.Како да го Користите : 1. Ги чисти ѕидот 2. На шрафовите се инсталирани на лепило лепак 3. Оптоварување и абење на двете страни 4. Ја прикачите на ѕид 5. Отстраните и притиснете лепило лепак 6. Ре‑линк Спецификација : Предмет Тип : Складирање Кутија Материјал : ABS Големина : Прибл. 32.4 x 19.4 x 13.5 cm / 12.8 x 7.6 x 5.3 во Функција : Класифицирани Складирање, Уредни и Уреден, Погоден за Секојдневна Учење и Употреба Пакет Листа : 1 x Складирање Box2 x Лепило Лепак.

Особините

Item Type:
Storage Box
Material:
ABS
Size:
Approx. 32.4 x 19.4 x 13.5cm / 12.8 x 7.6 x 5.3in
Function:
Classified Storage, Neat and Orderly, Suitable for Daily Learning and Use
Package List:
1 x Storage Box2 x Adhesive Glue :