.

Практична Чистење Робот Посебен Резервоар за Вода Делови Accessories Cleaning Tool Одговара за Xiaomi 1s Убедливо Робот Правосмукалка

Практична Чистење Робот Посебен Резервоар за Вода Делови Accessories Cleaning Tool Одговара за Xiaomi 1s Убедливо Робот

DEN 388.56

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Висок Квалитет】Направени од високо квалитетен материјал, кој е издржлив и може да се користи за долго време. 【Лесно да се Инсталира】Лесно да се инсталира и лесно да се замени, да се обезбеди правосмукалка во добра работна состојба. 【Уникатен Дизајн】Таа донесува посебен дизајн, кој е лесно да се размонтираат и да го замени без алатки. 【Практични】Практичен додаток одговара за Xiaomi 1s Робот Правосмукалка. 【Парична казна Изработка】Во согласност со професионална продукција стандарди, таписерии изработка, може да биде совршен за вашата правосмукалка.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Правосмукалка Резервоарот за Вода Материјал : АБС Боја : Како што е прикажано на сликата Големина : Прибл.32x12.3x1.5cm/12.6x4.8x0.6in Тежина : Околу.184g/6.5 oz Компатибилен : Одговара за Xiaomi 1s Пакет Листа : 1 x Правосмукалка Резервоарот за Вода Забелешка : Бидејќи за Xaiomi убедливо робот правосмукалка нема посебен резервоар за вода и не може да се навлажни на mopping кат, имаме развиена резервоарот за вода за убедливо робот правосмукалка.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Vacuum Cleaner Water Tank
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.32x12.3x1.5cm/12.6x4.8x0.6in
Weight:
Approx.184g/6.5oz
Compatible:
Fit for Xiaomi 1s
Package List:
1 x Vacuum Cleaner Water Tank :
Note:
Since for Xaiomi sweeping robot vacuum cleaner has no special water tank and can't wet the mopping floor, we have developed a water tank for the  sweeping robot vacuum cleaner. :