.

Југоисточна Алатка SMS450 Карбид-Падна Мулти-Покрене Малку, 3-1/2 Дијаметар,1/2 месо тело X 6 Долго

Југоисточна Алатка SMS450 Карбид-Падна Мулти-Покрене Малку, 3-1/2 Дијаметар,1/2 месо тело X 6 Долго

DEN 12125.28

Износот
Во форма достапна за нарачката

Карбид Падна Мулти-Покрене Малку. 1/2" месо тело. 3-1/2" Дијаметар. 6" Долго.Карбид-Падна Битови.Ѕидани вежба малку.Не доаѓаат во контакт со вградени арматурата кога користите карбид падна вежба битови се користат за чекан дупчење.Карбид падна вежба битови Голем ДИЈАМЕТАР се чуваат во соодветни контејнери за да помогне да се спречи оштетување ако малку се намали или mishandled.

Особините