.

Shipenophy Нерѓосувачки Челик Подот на Мозоци, Куполата Цедилка Силен и Здрав Кат Мозоци Цедилка за Бања Материјали за Надворешна Кат Потрошувачка(100MM (4 инчи))

Shipenophy Нерѓосувачки Челик Подот на Мозоци, Куполата Цедилка Силен и Здрав Кат Мозоци Цедилка за Бања Материјали за

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Направени од високо квалитетни нерѓосувачки челик материјал, не е лесно да ' рѓа или ги кородираат, издржливи во употреба.Површина е мазна, удобно да го користите и prefect за спречување на затнување на цвеќиња, лисја и стаорци.Погодна за отворен, покривот, балкон и други земјата.Убава apperance, не-оксидација, цврст и не сензација.Три видови на големината на располагање, можете да изберете она што ви треба.Направени од високо квалитетни нерѓосувачки челик материјал, не е лесно да ' рѓа или ги кородираат, издржливи во употреба.Убава apperance, не-оксидација, цврст и не сензација.Површина е мазна, удобно да го користите и prefect за спречување на затнување на цвеќиња, лисја и стаорци.Три видови на големината на располагање, можете да изберете она што ви треба.Погодна за отворен, покривот, балкон и други земјата.

Особините

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
as pictures shown 
Type:
75mm, 82mm, 100mm, 125mm(optional)
Size:
75mm/3in, 82mm/3.5in, 100mm/4in, 125mm/5in
Package list:
2 * Roof Floor Drain :
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :