.

Kaytee Овошје и Veggie Третираат Тегла за Parakeet

Kaytee Овошје и Veggie Третираат Тегла за Parakeet

DEN 93.84

Износот
Во форма достапна за нарачката

Kaytee Parakeet Овошје и Veggie Лекување - 9.5 оз Тегла.Додава различни да секојдневна исхрана.Прехранбено утврден.Содржи семки, овошје, јатчесто овошје и зеленчук - Формулирани за Parakeets.Се хранат одделно или со храна.

Особините