.

frenma Кампување Вреќи за Спиење, 360° Заврши Дише Мека Топла Вреќи за Спиење, Преносни Времето Спиење Pod за Деца, Возрасни, Сива (М)

frenma Кампување Вреќи за Спиење, 360° Заврши Дише Мека Топла Вреќи за Спиење, Преносни Времето Спиење Pod за Деца, Возрасни,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Топлина и удобноста на вашиот дом : Ние се добие чувство на почетниот во оваа вреќа за спиење.Мека и мазна, направи да се нап веднаш.Додади ја оваа обвивка на вашиот вреќа за спиење за дополнителни 5°-10°F топлина.Обезбедува Заштитна Бариера : Кога немате друг избор освен да спијат на тросед или хотел кревет, оваа перница предвидува заштитна бариера помеѓу вас и софа.Повеќе Намена : Камп кревет листови може да се користи како вреќи за спиење за да се оддели нечистотија и телото маснотии, или како баласт за надолу за спиење торби да го продолжи својот живот.Широк Применливост : Преносни дома вреќа за спиење, одлична за надворешна екскурзии, кампување, планинарење, backpacking, излети и многу повеќе.Задоволство Гаранција : Спиење pod accommodates сите видови на прагови и спиење позиции.Ако имате било какви прашања кои треба да се решаваат, ве молиме да бидат слободни да контакт.Ви благодариме!.Функција : 1. Топлина и удобноста на вашиот дом : Ние се добие чувство на почетниот во оваа вреќа за спиење.Мека и мазна, направи да се нап веднаш.Додади ја оваа обвивка на вашиот вреќа за спиење за дополнителни 5°-10°F топлина. 2. Обезбедува Заштитна Бариера : Кога немате друг избор освен да спијат на тросед или хотел кревет, оваа перница предвидува заштитна бариера помеѓу вас и софа. 3. Повеќе Намена : Камп кревет листови може да се користи како вреќи за спиење за да се оддели нечистотија и телото маснотии, или како баласт за надолу за спиење торби да го продолжи својот живот. 4. Широк Применливост : Преносни дома вреќа за спиење, одлична за надворешна екскурзии, кампување, планинарење, backpacking, излети и многу повеќе. 5. Совршен Подарок : Спиење pod accommodates сите видови на прагови и спиење позиции.Го прави совршен подарок за возрасен, тинејџерски, или дете.Спецификација : Предмет Тип : Вреќа За Спиење Материјал : Памук + Полиестер Применливост : Одлична За Надворешна Екскурзии, Кампување, Планинарење, Backpacking, Излети И Многу Повеќе.Боја : Сива Пакет Листа : 1 x Вреќа за Спиење.

Особините

Item Type:
 Sleeping Bag
Material:
Cotton + Polyester
Applicability:
Great For Outdoor Trips, Camping, Hiking, Backpacking, Picnics And Much More.
Color:
Gray
Package List:
1 x Sleeping Bag :