.

Peter Forsberg Потпишан Хокеј дух пакостник со Натпис

Peter Forsberg Потпишан Хокеј дух пакостник со Натпис

DEN 326.40

Износот
Во форма достапна за нарачката

Доаѓа со Ширина Спортски Маркетинг на Сертификатот за Автентичност и холограмот.Оваа Лавина хокеј дух пакостник е потпишан & впишан "HOF 14" од страна на поранешни Лавина Сала на Famer, Peter Forsberg.Овој објект доаѓа со Сертификат за Автентичност и холограмот & беше потпишан за време на јавното потпишување на февруари 12, 2020 во географска Ширина Спортски Маркетинг продавница.Forsberg е пензиониран професионален хокеј на мраз играч и беше за време асистент на генерален директор на Modo Хокеј.Познат по својата на мраз визија и физичка сила, Forsberg се смета за еден од најголемите играчи на сите времиња.Како на 2014 година, тој се залага осмиот сите времиња во кариерата поени-по-игра и четвртата сите времиња во кариерата помага-по-игра.Во 2017 Forsberg беше именуван за еден од " 100 Најголеми NHL Играчите во историјата.Неговата 19-годишна професионална кариера вклучува 13 години во NHL, каде што тој освои два Стенли Купови со Лавина, како и неколку индивидуални почести, вклучувајќи Харт Спомен Трофеј во 2003 година.

Особините