.

Hazet 1981 Мали hack видов, 9.91

Hazet 1981 Мали hack видов, 9.91

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

За видов ножеви 5.91 инч.Број на заби/инчен : 32. Вкупна должина : 9.91 инч.HAZET е основана во 1868 од страна на Херман Zerver.Името на брендот "HAZET" своите корени ги има во иницијали на нејзиниот основач, каде "H" (ХА во германски) се залага за Херман и "Z" (ZET во германски) за Zerver.HAZET сега е петтата генерација семеен бизнис.

Особините