.

LED Безжичен Глушец, Полнење на Глувчето со Нано USB Приемник,Тенок Noiseless Глувчето за Лаптоп,MacBook ,КОМПЈУТЕР,Лаптоп,Компјутер (Сребро)

LED Безжичен Глушец, Полнење на Глувчето со Нано USB Приемник,Тенок Noiseless Глувчето за Лаптоп,MacBook ,КОМПЈУТЕР,Лаптоп,Компјутер

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【ШАРЕНИ СВЕТЛОТО за ДИШЕЊЕ】:7 различна боја се менува случајно додека во употреба, нудење на смирување осветлување, создавање кул и елегантно атмосфера.Шарени светилки може да биде исклучено. 【БАТЕРИЈА И ЕКОЛОШКИ】:Вграден-на полнење на батеријата ,со полнење кабел.Нема повеќе потреба за екстра АА батерија.Не треба да ја замените батеријата, кој е удобен и го намалува загадувањето на животната средина на батеријата. 【МОЛЧИ КЛИКНЕТЕ И ПАМЕТНИ, SLEEP MODE】:Посебно е бесшумна дизајн за право и лево и десно копчиња, Потивок и Полесно да кликнете, направи да се концентрира на вашата работа без нарушување на другите .Оваа глувчето ќе биде во режим на спиење во 8 минути на неактивност.Притиснете било кое копче за да wake up.Smart авто-режим на спиење заштедува енергија. 【ШИРОК КОМПАТИБИЛНОСТ】:Добро компатибилен со Windows XP/7/8/10, Vista и Linux и др.Одговара за десктоп, лаптоп, КОМПЈУТЕР, Macbook и други уреди(овој глушец не е компатибилен со macbook pro или други лаптопи кои имаат само type-c пристаништа). 【СЛОБОДНИ ГАРАНЦИЈА】:ве Молиме контактирајте со нас, прво ако имате било какви проблеми.Тоа е сосема лесно да се добие новиот еден или наплата.само нас контакт, те молам!.Како да се Use1. Пред да го користите глувчето за прв пат, најдобро е да ја полните тоа за околу 2 часа.2. Земете примачот надвор, кои се чуваат под назад на глувчето.3. Вметнување на приемник во USB-порта на вашиот КОМПЈУТЕР.4. Вклучување на глувчето, се префрлат е на дното на глувчето.5. Дозволи на неколку секунди за инсталирање, без акција е потребно, само се чека.Потоа можете да ја користите.Note1.Овој глушец не е компатибилен со macbook pro или други лаптопи кои имаат само type-c пристаништа.2. Сината светлина покрај скролувајте тркала ќе биде додека се полни, а потоа заминува кога глувчето е целосно наполнета(или промена на боја на светлина, кога глувчето е целосно наполнета).Она што е во кутијата ?1 x Батерија безжична mouse1 x USB Нано-приемник (Сместени на дното на глувчето)1 x 80СМ полнење cable1 x прирачник за Корисникот.

Особините