.

Мини Азот Пролет, од Легиран Голем Удар 24000N Почетната Сила Гас Извори Цилиндар за Индустриски Мувла Печат(YX2400-125)

Мини Азот Пролет, од Легиран Голем Удар 24000N Почетната Сила Гас Извори Цилиндар за Индустриски Мувла Печат(YX2400-125)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Постои инфлација порта на страната на гас пролет цилиндар, која може да се користи за цевки врска систем.Постојат C форма изрез на горниот и У облик изрез на дното со М8 завртка дупки, која е лесно да се инсталира.На цилиндар дијаметар на азот гас пролет е 75.2 мм, и клипот дијаметар е 45mm, што го прави за инсталација и употреба на повеќе прецизни.Клипот род има голема цврстина откако посебна обработка на фина обработка, и грубост достигнува за Ra0.02um.Почетна пролет притисок на 2400 серија азот гас пролет е 24000 N, што е мал во големина и долго во работата на мозочен удар.Функција : 1. Постојат C форма изрез на горниот и У облик изрез на дното со М8 завртка дупки, која е лесно да се инсталира.2. Постои инфлација порта на страната на гас пролет цилиндар, која може да се користи за цевки врска систем.3. Почетна пролет притисок на 2400 серија азот гас пролет е 24000 N, што е мал во големина и долго во работата на мозочен удар.4. Клипот род има голема цврстина откако посебна обработка на фина обработка, и грубост достигнува за Ra0.02um.5. На цилиндар дијаметар на азот гас пролет е 75.2 мм, и клипот дијаметар е 45mm, што го прави за инсталација и употреба на повеќе прецизни.Спецификација : Предмет Тип : Азот Гас Spring Material : Alloy Purpose : Die компресија азот cylinder Cylinder Дијаметар : Прибл. 75.2 mm / 3in Plunger Дијаметар : Прибл. 45mm / 1.8 во Пакет Листа : 1 x Азот Гас Spring Note : 1. Не користите азот гас пролет клипот за одредување род, и навој дупка на крајот на клипот род не може да се користи како кревање дупка за да го дигате прстот.2. Не ја модифицирајте следниве аспекти на азот гас пролет : (1)Вежба дупки на цилиндар блок на азот гас пролет, на запечатување прстен, итн.(2)клипот род е скратена со цел да се намали мозочен удар(3)не врши и други обработка на азот гас пролет и своите accessories3. Не користите азот гас извори за цели надвор од опсегот на производ каталог спецификации.4. Не им дозволувајте на амонијак гас пролет за да се вратите слободно по се компресирани, бидејќи тоа ќе предизвика оштетување на внатрешната структура.

Особините

Item Type:
Nitrogen Gas Spring
Material:
Alloy
Purpose:
Die compression nitrogen cylinder
Cylinder Diameter:
Approx. 75.2mm / 3in
Plunger Diameter:
Approx. 45mm / 1.8in
Package List:
1 x Nitrogen Gas Spring :
1. Do not use the nitrogen gas spring plunger rod for fixing, and the threaded hole at the end of the piston rod cannot be used as a lifting hole for lifting. :
2. Do not modify the following aspects of the nitrogen gas spring:
(1)Drill holes on the cylinder block of the nitrogen gas spring, the sealing ring, etc. :
(2)The piston rod is shortened in order to reduce the stroke :
(3)Do not perform other processing on the nitrogen gas spring and its accessories :
3. Do not use nitrogen gas springs for purposes outside the scope of product catalog specifications. :
4. Do not allow the ammonia gas spring to return freely after being compressed, as this will cause damage to the internal structure. :