.

Тиква Flameless Чај Светлина Свеќи ноќта на Вештерките Тиква LED Tealight Тиква Лице Мини Пластични Свеќа, Батерија Управувана, Топла Жолта(А)

Тиква Flameless Чај Светлина Свеќи ноќта на Вештерките Тиква LED Tealight Тиква Лице Мини Пластични Свеќа, Батерија Управувана,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Овие свеќи се многу лесен за употреба и може да се вклучува и исклучува со излизгајте го прекинувачот.Нема цигари, нема оган опасност, безбедно во близина на деца, домашни миленици и постарите.LED тиква свеќа светилки изработени од еколошки материјали, безбедно и безопасно.Нерешено пајаци или насмеани лица на светилка за да се разубават вашиот осветлување.Пластични материјали и енергија-штедење, се flameless, треперење LED tealight свеќа за ноќта на Вештерките се обезбеди брзо подобрување во ноќта на Вештерките атмосферата.Употреба : Ноќ На Вештерките Декорација/Партија Декорација.Напојување : копчето ќелија (вклучени)Пакувањето се вклучени : 1pc ноќта на Вештерките Тиква Light Material : Plastic Size : Како слика show Usage : ноќ на Вештерките Декорација/Партија Decoration Color : Orange Features : 1. Овие свеќи се многу лесен за употреба и може да се вклучува и исклучува со излизгајте го прекинувачот.Нема цигари, нема оган опасност, безбедно во близина на деца, домашни миленици и постарите.2. LED тиква свеќа светилки изработени од еколошки материјали, безбедно и безопасно.3. Нерешено пајаци или насмеани лица на светилка за да се разубават вашиот осветлување.4. Пластични материјали и енергија-штедење, се flameless, треперење LED tealight свеќа за ноќта на Вештерките се обезбеди брзо подобрување во ноќта на Вештерките атмосферата.Answer : ___________________________ Note : 1. Големината може да биде малку поинаков поради прирачник за мерење.Вашиот љубезно разбирање ќе биде прифатена.2. Бојата на објектот може да се разликува малку поради фотографија и различни PC монитор.

Особините