.

L-SHISM тушеви 300 Дупки Туш Главата, Висок Притисок, Врнежи Заштеда на Вода Проток со Хром ABS Спреј за Заштеда на Вода Бања Прибор (Боја : Б, Големина : Medium)

L-SHISM тушеви 300 Дупки Туш Главата, Висок Притисок, Врнежи Заштеда на Вода Проток со Хром ABS Спреј за Заштеда на Вода

DEN 832.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

-Ова туш главата е дизајниран со притисок се зголеми функција, можете да уживате во добра туширање време и може да заштедите вода ефикасно. -Таму се дизајнирани со 300 дупки, кои може да ви обезбеди со парична казна вода, прави да се чувствувате удобно и опуштено. -На 4-начин адаптер е универзална дека е костим за повеќето од цевки, можете да нарачате без да се грижи и да го направат вашиот живот полесно. -Овој вид на туш глава е направен од пластични материјали, кој е дизајниран со парична казна изработка и може да се користи за долго време без да бидат скршени. -Овој вид на туш главата е дизајниран со соодветна големина, кој е погоден за вас да се одржи и да го користите, заштеда на сила за да се тушираат. 300 Дупки Туш Главата, Висок Притисок, Врнежи Заштеда на Вода Проток Со Хром ABS Спреј за Заштеда на Вода Бања Accessories Specification : Материјал : ABS.Големина : 21*7cm.Пакет се вклучени : 1x туш главата.Забелешка : ве Молиме овозможи мало отстапување за мерни податоци.Поради светлината и на екранот разлика, објектите боја може да биде малку поинаков од слики.

Особините

Material:
ABS.
Size:
21*7cm.
Package included:
1x shower head. :
Please allow slight deviation for the measurement data. :
Due to the light and screen difference, the items color may be slightly different from the pictures. :