.

XIAORAN 850W Фарма Материјали од Животинско Чешлање Shearing Clipper Овци, Коза Shears Електрични Clippers, 6 Прилагодливи Брзина, сопственик на Добавувачот

XIAORAN 850W Фарма Материјали од Животинско Чешлање Shearing Clipper Овци, Коза Shears Електрични Clippers, 6 Прилагодливи

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Високи перформанси】Професионални електрични clippers, со моторни моќност 850 W, која може да обезбеди брзина до 2400 r / мин.Променлива брзина на контролата може да се подобри ефикасноста и да се направи вашата работа полесна.Дури и за аматери, тоа може да се направи лесно. 【Професионални волна shears】Со трајни сите-алуминиумска глава и цврсти и издржливи засилен најлон телото, тоа може да се намалат вибрациите.Супер остар нож, со висока цврстина и еластичност, прилагодлив сечилото притисок, и со knob, може да се намали непречено и брзо. 【Долг живот】За ладење механизам со вентилатор може да се спречи прегревање за време на користење и зголемување на работниот век.Сите бакар мотор овозможува долг животен век, вибрации и намалување на висока отпорност на топлина.На ергономски дизајн го прави зафат лесно и удобно. 【Широко се користи】Професионални земјоделски машини може да се задоволат потребите на повеќето фарми со замена на сечење глави.Погоден за овци, кози, говеда, коњи, alpaca, камили, големи и средни кучиња и други густа коса животни.Редовно сечење на косата на фарма на животните може да се промовира здрав раст на домашни миленици. 【Услуги на клиентите】употребата на електрични ножици бара редовно подмачкување на ножеви и faders.Ве молиме прочитајте ги оперативни инструкции внимателно пред употреба.Пред и по купувањето, ние ќе се обезбеди професионална услуга за клиентите.Ако имате било какви прашања, ве молиме контактирајте со нас. ☞ Ако сте во потрага за совршен fader, нашите високи перформанси електрична машина е најдобар избор.Можете лесно може да се бричат со овој професионален коњ и здравствена заштита на животните ножици.карактеристики : 1. Електрични коњ shears се погодни за говеда, коњи, овци, кози, llamas, alpacas и камили.2. Цврсто тело, со голема брзина, погоден за секојдневна сечење.3.Постојат 1-6 нивоа на прилагодливи брзина.4. Одлична вентилација систем може да се кандидира за долго време.5. Тивко, ниски вибрации и стабилна работа.6. Гума контрола обезбедува цврст стисок.спецификација : Напон : 110-240 VPower : 850 WSpeed : 2400r / min Blade ширина : 78mm Noise : 78d BSize : 31 x 7.5 cm Maintenance совети : 1. Овие електрична коњ shears се дизајнирани за говеда, коњи, овци, alpaca, llamas, и големи, влакнести кучиња.Без ситни животни.2. Секогаш масло на сечилото пред и за време на одржување за да се прошири на сечилото е животот и да се спречи топлината израстоци.3. По секоја употреба, не заборавајте да се четка машина, да го замени на јаглерод четка и масло на сечилото.Се чува во добро вентилирани место за пакување и за следната употреба.

Особините

Voltage:
110-240 V
Power:
850W
Speed:
2400r / min
Blade width:
78mm
Noise:
78dB
Size:
31 x 7.5 cm
Maintenance tips:
1. These electric horse shears are designed for cattle, horses, sheep, alpaca, llamas, and large, hairy dogs. No small animals. :
2. Always oil the blade before and during maintenance to extend the blade's life and prevent heat buildup. :
3. After each use, remember to brush the machine, replace the carbon brush and oil the blade. Store in a well-ventilated place for packing and next use. :