.

G1588 Светлина Праска Крем 8мм Овална Мачки Очи Оптички Влакна Стаклени Монистра 15 - Неискористени, Неоштетени Објект

G1588 Светлина Праска Крем 8мм Овална Мачки Очи Оптички Влакна Стаклени Монистра 15 - Неискористени, Неоштетени Објект

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

G1588 Светлина Праска Крем 8мм Овална Мачки Очи Оптички Влакна Стаклени Монистра 15".Материјали кои се произведени според висок технолошки стандарди.G1588 Светлина Праска Крем 8мм Овална Мачки Очи Оптички Влакна Стаклени Монистра 15".

Особините