.

Прото Алатки J6014EFX - Flex HeadTorque Клуч - Електронски, се Вози Sizex3b; во 1/2, вртежен момент Rangex3b; 12.5-250 ft-lb

Прото Алатки J6014EFX - Flex HeadTorque Клуч - Електронски, се Вози Sizex3b; во 1/2, вртежен момент Rangex3b; 12.5-250

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Електронско Flex Главата вртежен момент Клуч, Диск Големина во 1/2, 12.5 ft-lb 250 ft-lb, коишто се слушаат и Визуелно, Ratcheting Да, вртежен момент Опсег (ft-lb) 12.5 ft-lb 250 ft-lb, вртежен момент Опсег (во.-кг.) 150 во-lb до 3.000 во-lb, вртежен момент Опсег (N-m) 17 N-м за да 340 N-m, 25 3/4 во, Продолжен Податоци за Тестирање, Да, стрелките на часовникот Прецизност +/-2 Проценти Г.С., Спротивно од стрелките на часовникот Прецизност +/-3 Проценти CCW, SAE.

Особините