.

SonicWall TZ300 2YR 24x7 Поддршка 01-SSC-0621

SonicWall TZ300 2YR 24x7 Поддршка 01-SSC-0621

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Вклучува 24x7 пристап до разговор, e-mail, web, и teleophone поддршка за техничка помош.Софтвер и фирмвер надградби за сите надградби што е потребно.Дава пристап до хардвер замена за замена на неисправни хардвер.Овозможува пристап до Sonic Wall е електронска поддршка на алатки.Квалификувани во Северна Америка, латинска Америка, Европа, Блискиот Исток, Африка и Азија.Overview24x7 Поддршка Претплата за TZ300 модел Дел Број : 01-SSC-0621 Keep вашата безбедност инфраструктура тековна и да реагираат брзо на било каков проблем што може да се случи.Ако ви треба напредни техничка поддршка и дополнителни придобивки на тековниот софтвер и фирмвер ажурирања, Sonic Wall 24x7 поддршка ви дава околу часовникот услуга која вклучува : ✅ Телефон и веб-базирани 24x7 поддршка ✅ Директен пристап до тим од високо обучени високи поддршка инженери ✅ Однапред размена на хардвер за замена во случај на неуспех ✅ Пристап до Електронска поддршка на алатки.

Особините