.

SPDT Граница Вклучите Ротари Лост Рака Nema 1 IP 65

SPDT Граница Вклучите Ротари Лост Рака Nema 1 IP 65

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Длабочина : 1.60"; Напон Оценка : 300 VAC/DC; Основни Actuator Стил (Граница Вклучите) : Ротари.Општа Намена Граница Вклучите, Actuator Стил - Граница Вклучите Ротари, Ролери Лост, Actuator Локација - Граница Вклучите Страна, AC Контакт Рејтинг - Граница Вклучите 10 A @ 300 V, DC Контакт Рејтинг - Граница Вклучите 10 A @ 300 V, Контакт Форма - Прекинувачи SPDT, Телесна Висина - Граница Вклучите 2.41 Во., Телото Ширина - Граница Вклучите 1.12 Во., Телото Длабочина - Граница Вклучите 1.01 Во., Подигнете Запечатени Actuator - Граница Вклучите Не, Навој за Панел Монтажа - Граница Вклучите Не, Телото Стил - Граница Вклучите Минијатура, NEMA Оценка 1.

Особините