.

KapToggle SnapToggle Празен Ѕид Подлога Флип Toggle Завртки Бетон или Base Подлога (3/16 (10-24 Нишка) со 3 Пан Главата Завртки, 4)

KapToggle SnapToggle Празен Ѕид Подлога Флип Toggle Завртки Бетон или Base Подлога (3/16 (10-24 Нишка) со 3 Пан Главата

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Kap Toggle Празен Ѕид Подлога - Може да се користи на base, лист камен, гипс одбор или на ѕидани блок. 3 пати посилен од стандардните ѕид fasteners - Инсталира во секунди. 3 Парче Дизајн : Метал Смениш, Serrated Најлон Рака и Рамо за Миење.Миење слајдови одредување на рака и одговара на сит на predrilled дупка на предната страна на собранието.По инсталацијата, на екстра должина на рака прилепува off.Обновливи Празен Ѕид Подлога за употреба со Завртки или Машина Завртки.Исто така познат како togglers, за да се префрлате завртки, snap ви дава опција да изберете или zip ви дава опција да изберете.Kap Toggle Празен Ѕид Подлога - Може да се користи на base, лист камен, гипс одбор или на ѕидани блок. 3 пати посилен од стандардните ѕид fasteners - Инсталира во секунди. 3 Парче Дизајн : Метал Смениш, Serrated Најлон Рака и Рамо за Миење.Миење слајдови одредување на рака и одговара на сит да се пред-drilled дупка на предната страна на собранието.По инсталацијата, на екстра должина на рака прилепува off.Обновливи Празен Ѕид Подлога за употреба со Завртки или Машина Завртки.Исто така познат како togglers, за да се префрлате завртки, snap ви дава опција да изберете или zip ви дава опција да изберете.

Особините