.

C4808 11/2 HXH 22 1/2 ЛАКТОТ ПВЦ

C4808 11/2 HXH 22 1/2 ЛАКТОТ ПВЦ

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

22.5-степен лактот за поврзување на две цевки во еден агол.Центар завршува за поврзување на машките unthreaded цевки и фитинзи.ПВЦ-DWV за отпорност на корозија, висока јачина и помала тежина од фитинзи изработени од метал.Мазна внатрешни работи заврши за намали триењето и материјал израстоци.Ги исполнува спецификациите ASTM D2665 и D3311 за обезбедување на квалитетот.На NIBCO 4808 22.5-степен лактот цевка фитинг е направен од ПВЦ за одводнување, отпад, и да се пропустливи системи (DWV) и има центар конекции.Оваа 22.5-степен лактот фитинг, или "ell," се поврзува две цевки на 22.5 степени агол да ја промените насоката на проток помеѓу цевки.Тоа има женски центар отвори за лизгање во текот на краевите на машки цевки.Центар крајот се поврзува со цевки со мазни создаден за подобрување на протокот.Ова поставување е направен од ПВЦ за употреба во не-притисок станбен и деловен на мозоци, отпад, и да се пропустливи (DWV) санитарни системи.ПВЦ отпорен на корозија и хемикалии, покажува висока јачина, и тежи помалку од фитинзи изработени од метал.ПВЦ може да бидат поврзани со други материјали, како челик, бакар, или леано железо користење на транзиција фитинзи.Оваа фитинг обезбедува супериорни протокот на метал, бидејќи на нејзината мазна внатрешност заврши, со што се намалува триењето и ја инхибира израстоци на материјали.Оваа фитинг ги исполнува Американското Здружение за Испитување и Материјали (ASTM) D2665 и D3311 спецификации за обезбедување на квалитетот.Цевководни фитинзи се компоненти користи за поврзување, раскинувањето, контрола на проток, и промена на насоката на цевки во многу различни индустрии.Кога купување на цевководни фитинзи, го разгледа барањето, како ова ќе влијае материјал тип, формата, големината, и бара издржливост.Приклучоци се достапни навој или unthreaded, во многу форми, стилови, димензии и распоредот (цевка дебелина на ѕид).NIBCO произведува проток контрола на производи за градежништвото, индустријата, заштита од пожари, и за наводнување апликации.Компанијата, основана во 1904 година, е со седиште во Elkhart, ВО, и ги исполнува упатствата на Меѓународната Организација за Стандардизација (ISO) 9001 стандардите за обезбедување на квалитетот.

Особините