.

Trajan Научни 092087 Shimadzu 17A, 2014 & 2025 GC Влезот Лагер, Директна 0.53 mm ID Колони, 5 mm надворешен Дијаметар, 95 mm Висина, 2.6 mm Внатре Дијаметар (Пакување од 5)

Trajan Научни 092087 Shimadzu 17A, 2014 & 2025 GC Влезот Лагер, Директна 0.53 mm ID Колони, 5 mm надворешен Дијаметар,

DEN 3144.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Директни 0.53 mm ID колони. 5mm надворешен дијаметар. 2.6 mm внатре дијаметар. 95mm должина.Секоја серија на влезот облоги се тестира за активност користење ЕПА 8081 B метод.Овој стандарден метод гарантира дека секоја серија на влезот облоги има помалку од 3% Endrin дефект.Ние се провери на оваа обезбедување квалитет со вклучување на серијата сертификат со секој пакет.

Особините