.

ИНДУСТРИСКИ MRO 9AG-AF45-X4C 2500PSI NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 9AG-AF45-X4C 2500PSI NSNP-ОЕМ

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).ПРЕКИНУВАЧ, 2500 PSI.

Особините