.

Starrett F2750ADM АД за Електронски Индикатор Метрички, 4 (100 mm) Опсег

Starrett F2750ADM АД за Електронски Индикатор Метрички, 4 (100 mm) Опсег

DEN 22200.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Солиден, затворени куќишта како стандард.Американската дизајниран и произведен.Дополнителни power options преку AC џек или излез на податоци.Програмабилни заклучување комбинација.Корисникот толеранција settings (висок и низок).Сите показатели функција чаша скала дизајн со ненадмината точност од ± две резолуции кога мерење од познат стандард.Солиден, затворени куќишта како стандард.Американската дизајниран и произведен.Starrett F2750 ADM Електронски Индикатор : На 2700 Втората Генерација Мудрост Електронски Индикатор е еден од најпознатите разноврсна на електронски индикатори.Сите показатели функција иновативен вистински апсолутен сензор технологија со ненадмината точност од ± две резолуции кога мерење од познат стандард.Сите имаат солиден, затворени куќишта, како и.

Особините