.

Heidolph Рачна Вакуум Контролер, За високообразовните институции-Vap Вредност и високообразовните институции-Vap Предност Модел Ротари Испарувачи

Heidolph Рачна Вакуум Контролер, За високообразовните институции-Vap Вредност и високообразовните институции-Vap Предност

DEN 23998.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

Се користи за високообразовните институции-Vap вредност и високообразовните институции-Vap предност модели.Притисок опсег од 0 до 1,020 mbar; скалирање на екранот во чекори од 50 mbar.Адаптер за цевката со внатрешен дијаметар : 8 мм.Поддршка род опфатени; придава безбедно да испарувачот.Димензии : (L x W x H) : 80 x 80 x 150mm.Овој прирачник вакуум контролер се користи за високообразовните институции-Vap вредност и високообразовните институции-Vap предност модели.Со тоа можете да го контролирате вашиот дом вакуум или било кој друг извор.Притисок опсег е од 0 до 1020mbar.Скалирање на екранот е во чекори од 50mbar.Тоа е адаптер за цевката со внатрешен дијаметар од 8мм.Поддршка род не е вклучена.Контролорот придава безбедно да испарувачот.Димензии (L x W x H) : 80 x 80 x 150mm.За секој.Heidolph САД # : 036308000.

Особините