.

сет од 9 естетски КВАРЦЕН КРИСТАЛ ORGONE ЕНЕРГИЈА пирамиди ЗА EMF ЗАШТИТА, ДОМ ИЛИ КАНЦЕЛАРИЈА ДЕКОРАЦИЈА, ПОДОБРУВАЊЕ на СОН го прави совршен и целосен дома систем за м?

сет од 9 естетски КВАРЦЕН КРИСТАЛ ORGONE ЕНЕРГИЈА пирамиди ЗА EMF ЗАШТИТА, ДОМ ИЛИ КАНЦЕЛАРИЈА ДЕКОРАЦИЈА, ПОДОБРУВАЊЕ

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

око привлечна, атрактивна, рачно направена, кристално основа, анти emf, главоболка помош,домашна декорација. 4 кт.избрани многу моќен различно обоени естетски Џеј Кеј Wellness кристал врз основа анти emf orgone енергија мини тб единици за отворен или затворен дом или канцеларија користете или за патување и непосреден wifi главоболка олеснување, emf заштита, подобрување на сон, повеќе позитивни расположенија, дома декорација, уметнички дела, енергија балансирање, го стимулира позитивен разговор и повеќе!Ова е нашиот најмоќните единица и да се цени тоа.Позелени пасишта на wellness чекаат.

Особините