.

Fluorinated Широка Уста со Висока Густина Полиетилен Шишиња/Капацитет: 500 ml, 16 мл/Кап Големина: 55 mm/Висина & OD: 165 mm & 75 mm/Случај Количина: 48 Шишиња

Fluorinated Широка Уста со Висока Густина Полиетилен Шишиња/Капацитет: 500 ml, 16 мл/Кап Големина: 55 mm/Висина & OD: 165

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Fluorinated Широк Устата Шишиња.Fluorinated на Ниво 5. Произведени во сад.Овие fluorinated тесен устата висока густина полиетилен (HDPE), шишиња и полипропилен капи се fluorinated на ниво 5. На fluorination бариера, ја спречуваат проникнување на органски растворувачи низ ѕидовите на шишето.Овие шишиња се одлични за превозот растворувач што содржат производи како лепила, облоги, лабораторија растворувачи и бои.На растворувачи или растворувач што содржат производи може да се чуваат за долги периоди на време, без страв од шише криза или колапс.Шишиња се течење доказ и може да се користи во температури до t o 100°C.

Особините