.

Draeger Безбедност 8101691 Стакло Детектор на Цевка, Открива за Тел. C, 10 до 300 ppm Мерен Опсег, 20 Висина, 20 Широк, 20 Должина

Draeger Безбедност 8101691 Стакло Детектор на Цевка, Открива за Тел. C, 10 до 300 ppm Мерен Опсег, 20 Висина, 20 Широк,

DEN 2871.60

Износот
Во форма достапна за нарачката

Dräger-цевка : нафтени јаглеводороди 10/а.Мерен опсег : 10-300 ppm (n-октански).Draeger Безбедност.Dräger-цевка : нафтени јаглеводороди 10/а.Мерен опсег : 10-300 ppm (n-октански).Draeger Безбедност.Овој производ е произведен во сад.

Особините