.

Sola/Hevi-Должност SLS-05-030-1T DC Напојување, 5 VDC, 3 Засилувач, 47-63 Hz

Sola/Hevi-Должност SLS-05-030-1T DC Напојување, 5 VDC, 3 Засилувач, 47-63 Hz

DEN 2053.92

Износот
Во форма достапна за нарачката

Се користи во Индустриска Контрола Кола и Компоненти, Инструментација, Дискови, CNC Машини, Опрема за прехрамбената индустрија, Микропроцесори Кола, Аналогни Кола, Бучава чувствителни Circuitry и Сензори.Стандард : УЛ Признати Компонента, ITE, УЛ 60950-1, АДС Уверение, ITE АДС C22.2 АДС 60950-1, CE, IEC60950-1. Фреквенција Оценка : 47 до 63 HZ.Напон Оценка : 100, 120, 220, 230, 240 Избор VAC.Amperage Оценка : 5 V во 3 А.

Особините