.

2-Годишно ЛОКАЛ - Floorcare План ($2000-2500)

2-Годишно ЛОКАЛ - Floorcare План ($2000-2500)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Обезбедува национално ниво поправка поддршка, како на условите најде на заштита план производот страница.Покриеност и тврдат дека границите се применуваат.Видете заштита план детали подолу со кликнување на "Гаранција"линк.Не се достапни во Вајоминг.Започнува ден по производителот истекот, обично на 1 година од купување датум.Вклучува деловите и работната покриеност за изработка и материјали неуспеси и други опфатени поправки произлегуваат од една употреба.Ако опфатени поправка не може да биде завршен, ќе биде надоместен со подарок карта за до износот на вашата оригинална набавната цена.

Особините