.

IFM TW-023CMDM30-QFPKG/НИ-TW7000 ИНФРАРЕД СЕНЗОР НА ТЕМПЕРАТУРА, НЕ-КОНТАКТ ОТКРИВАЊЕ НА ОБЈЕКТИ СО МНОГУ ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ ЗА АПЛИКАЦИИ ВО ЧЕЛИК И СТАКЛО ИНДУСТРИИ ИНТУИТИВЕН

IFM TW-023CMDM30-QFPKG/НИ-TW7000 ИНФРАРЕД СЕНЗОР НА ТЕМПЕРАТУРА, НЕ-КОНТАКТ ОТКРИВАЊЕ НА ОБЈЕКТИ СО МНОГУ ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

ИНФРАЦРВЕН СЕНЗОР НА ТЕМПЕРАТУРА.НЕ-КОНТАКТИРАЈТЕ СО ОТКРИВАЊЕ НА ОБЈЕКТИ СО МНОГУ ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ ЗА АПЛИКАЦИИ ВО ЧЕЛИК И СТАКЛО ИНДУСТРИИ ИНТУИТИВЕН ПОСТАВУВАЊЕ НА ПРЕФРЛУВАЊЕ ТЕМПЕРАТУРА ПРЕКУ PUSHBUTTON И ЕКРАНОТ СЕ ПРЕФРЛИТЕ ПОЕНИ НА ДВЕ SWITC.СИГУРЕН.Температурата Switch.Сензори & Прекинувачи.

Особините