.

Belkin 3-Излез Ѕид Лулка Surge Protector Со Двојно Полнење преку USB Порти (2.4 Amp Вкупно) & 12-Штекер Стожерот-Приклучок Моќ Лента Surge Protector, 8ft Мозок(4,320 Joules)

Belkin 3-Излез Ѕид Лулка Surge Protector Со Двојно Полнење преку USB Порти (2.4 Amp Вкупно) & 12-Штекер Стожерот-Приклучок

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Производ 1 : 3 штекер surge protector со колевка за вашиот паметен телефон.Производ 1 : 2 USB порти (2.4 комбинирана) за полнење на паметни телефони, таблети и повеќе.Производ 1 : механизми за Заштита на лични електроника и мали апарати од потенцијално оштетување на моќ извира.Производ 1 : Поткрепени со доживотна гаранција и заштитени од страна на $25,000 поврзана опрема гаранција.Производот 2 : 12 штекер surge protector моќ лента со 8 нозе /2.4 метри кабелот.Производот 2 : Простор за заштеда на енергија комбинација на ротирачки места (8) и неподвижна места (4).Производот 2 : заштитни Мерки компјутери, апарати, домашно кино и канцеларија опрема од потенцијално оштетување на моќ извира.Производот 2 : Поткрепени со доживотна гаранција и заштитени од страна на $300,000 поврзана опрема гаранција.

Особините