.

Micropipette Заврши Дополнителен Комплет Наместен 0.5-10ul, 10-100ul, 100-1000ul, 1-10ml Еден Канал со Совети Кутија/Пакет и Pipette Рингишпил Стојат од страна Microlit

Micropipette Заврши Дополнителен Комплет Наместен 0.5-10ul, 10-100ul, 100-1000ul, 1-10ml Еден Канал со Совети Кутија/Пакет

DEN 816.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

4 MICROLIT ЛАБОРАТОРИЈА PIPETTORS ВКЛУЧЕНИ - комплет вклучува четири Microlit pipettors 0.5-10ul, 10-100ul, 100-1000ul и 1-10ml кој го покрие целиот опсег на pipetting барања во лабораторија.ЦЕЛОСЕН КОМПЛЕТ СО соодветни СОВЕТИ и СТЕНД - Секој комплет вклучува компатибилен совет полици/кутии за 4 pipettes.Лабораторија корисниците не треба да се погледне друго место за компатибилен совети.Дополнителни совети се достапни на .ЦЕЛОСНО AUTOCLAVABLE ДА се ОБЕЗБЕДИ СТЕРИЛИТЕТ - Microlit Pipettes се целосно autoclavable 121° C, 15psi.за 10-15 минути, без потреба за било демонтажа.Заврши autoclaving инструкции може да се најде во обезбедени прирачник за корисникот.CALIBRATION CERTIFICATE ОБЕЗБЕДЕНИ - Секој инструмент е индивидуално калибрирани во ISO 17025 / NABL сертифицирана лабораторија и доаѓа со калибрација сертификат со важност од 1 година.Сертификатот гаранции ISO ниво на точност и прецизност.ДИЗАЈНИРАН СО ЕРГОНОМИЈА ВО УМОТ - Лесни micropipettes со мек зафат за комфорт на корисникот.

Особините