.

Siemens SIMODRIVE 611 Моќ Модул 6SN1123-1AA00-0BA2 1 ОСКА 6SN1 123-1AA00-0BA2 25A 6SN11231AA000BA2 Внатрешни Ладење

Siemens SIMODRIVE 611 Моќ Модул 6SN1123-1AA00-0BA2 1 ОСКА 6SN1 123-1AA00-0BA2 25A 6SN11231AA000BA2 Внатрешни Ладење

DEN 868.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

Siemens SIMODRIVE 611 МОЌ МОДУЛ 6 SN1123-1 AA00-0 BA2 1 ОСКА 6 SN1 123-1 AA00-0 BA2 25 A 6 SN11231 AA000 BA2 ВНАТРЕШНИ ЛАДЕЊЕ. 25 А. ВНАТРЕШНИ ЛАДЕЊЕ.МОТОРНИ НОМИНАЛНА СТРУЈА : FEED = 9 A, ГЛАВНИОТ SPINDEL = 8 A.Нови, неискористени и отвори фабрика за пакување (види слики)!Објект од магацин ликвидација, - пакување може да има траги на чување!.SIMODRIVE 611 МОЌ MODULE1 AXIS25 AINTERNAL COOLINGMOTOR НОМИНАЛНА СТРУЈА : FEED = 9 A, ГЛАВНИОТ SPINDEL = 8 ANew, неискористени и отвори фабрика за пакување (види слики)!Објект од магацин ликвидација, - пакување може да има траги на чување!.

Особините