.

Хидраулични Електромагнетниот Селектор/Diverter Вентил, 24 GPM, 12v DC

Хидраулични Електромагнетниот Селектор/Diverter Вентил, 24 GPM, 12v DC

DEN 4680.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Оваа електромагнетниот управувани вентили ви овозможува лесно да додадете друга хидраулично коло на вашата опрема. 24 GPM Проток, 3625 Max PSI, 6 Порти со #8 SAE (3/4"-16) СЛОБОДАНКА Тема.Работи со Двојно или Еден Дејствува Цилиндри.Пластовидно вентили може да се комбинираат за да додадете до 3 дополнителни функции. 12v DC континуирано должност електромагнетниот со DIN 43650 Конектор.Оваа електромагнетниот управувани вентили ви овозможува лесно да додадете друга хидраулично коло на вашата опрема.Работи со Двојно или Еден Дејствува Цилиндри.Може да се користи на Отворен, Затворен или FPC хидраулични системи.Пластовидно вентили може да се комбинираат за да додадете до 3 дополнителни функции. #8 SAE О-Прстен пристаништа обезбеди солидна печат и да се спречи блокади.Оваа електромагнетниот управувани вентили ви овозможува лесно да додадете друга хидраулично коло на вашата опрема.Работи со Двојно или Еден Дејствува Cylinders Can се користи на Отворен, Затворен или FPC хидраулични systems Stackable вентили може да се комбинираат за да додадете до 3 дополнителни функции#8 SAE О-Прстен пристаништа обезбеди солидна печат и да се спречи блокади.

Особините