.

Nintendo switch радост-един безжичен контролер НС Bluetooth вибрации somatosensory радост-един игра контролер (сина, розова)

Nintendo switch радост-един безжичен контролер НС Bluetooth вибрации somatosensory радост-един игра контролер (сина, розова)

DEN 2292.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

1 опис на Производот Овој уред е Вклучите Bluetooth безжична левата и десната рачка, која има слични функции на оригиналниот Радост-Един рачка на Префрлување.И левата рачка и десната рачка може да се управува како посебен се справи.На било кое копче (освен ПАР копче) буди справи и поддржува приклучување во со домаќинот.Автоматско спарување кога unplugging, рачката има шест-оската, моторна функција и ажурирање на софтвер и надградба преку USB. 2 копче за почеток копче за да се разбудам Притиснете на HOME копчето на десната рачка за да го вклучите за 1 секунда, а се справи со LED1-LED4 индикатор светла флеш cyclically; во тоа време, за спиење се Префрлите домаќин може да се разбуди и поврзани назад кон домаќинот, а се справи со не можат да бидат поврзани назад за 10 секунди, автоматски да се исклучи. 3 индикатор за Полнење (1) Кога дршката е исклучен, LED1-LED4 режим индикаторот трепка бавно кога полнењето, и LED-LED4 е секогаш кога тоа е целосно наполнета. (2) Кога дршката е онлајн, кога се справи со тип-c интерфејс е вклучен во адаптер, домаќин интерфејс ќе се прикаже на полнење државата и моменталниот индикатор за режим ќе флеш.По целосно наполнета, моменталниот индикатор за режим и ќе се врати на силна светлина.Answer : ___________________________ Note : Кога рачката е во рачен режим, тип-c интерфејс на дршката не може да се наплаќа за да се избегне оштетување на домаќинот! (3) лево и десно се справува може да се вметнат во лизгачки железнички бразди на двете страни на преминот на домаќинот и домаќинот може да биде обвинет од страна на Прекинувачот домаќин адаптер додека се рачни се Справи со полнење.Answer : ___________________________ Note : Кога Прекинувачот домаќин е полнење без адаптер, кога домаќин е моќ е над 50%, домаќин автоматски ќе даде се Справи со полнење. 4. Автоматско спиење (1) Кога дршката е вклучено, кратко притиснете го копчето за ПАР копчето и рачка оди да спие. (2) Кога рачката е во грбот-поврзување на државата, тоа ќе оди на спиење, кога тоа не може да биде поврзан со по 10 секунди. (3) Кога рачката е во состојба на кодот појавување, тоа ќе automatical.

Особините