.

ДУО ER 2 Компјутери/Set Нокти Ножици Помине Cuticle Тласкач Помине Clipper Nippers Нога Помине Уметност Алатка

ДУО ER 2 Компјутери/Set Нокти Ножици Помине Cuticle Тласкач Помине Clipper Nippers Нога Помине Уметност Алатка

DEN 1492.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

Големина : 13cm*4.5. Ергономски дизајн, лесно и удобно да го држат во раце.Изработен од квалитетен челик, изработка на сечење на работ повеќе корисни, кои ви даваат прецизна намали секое време.Тоа ќе биде голем помине алатка за маникир и педикир.Идеален за домашна употреба, и салони за употреба.Здраво!Добредојдовте на нашата продавница!Ние ќе ви обезбедиме со квалитет на стоки и услуги.Спецификација : Материјал : не ' Рѓосувачки Steel Size : Како на сликата shown Color : црна/orange Quantity : 2 ПАРЧИЊА/SETSize : 13cm*4.5 Пакет се вклучуваат : 1 x cuticle nipper 1 x cuticle tool Note:1. Поради различни следи и светлосен ефект, вистинската боја на објектот може да биде малку поинаква од боја покажа на слики.Ви благодариме!2. Ве молиме овозможи 1-3cm мерење на отстапување се должи на рачно мерење.Нашите производи ќе бидат постојано ажурирани, добредојдени да се продолжи да се обрне внимание.Може да имате пријатен шопинг искуство!.

Особините

Material:
Stainless Steel
Size:
As the picture shown
Color:
black/orange
Quantity:
2PCS/SET
Size:
13cm*4.5
Package include:
1 x cuticle nipper :
1 x cuticle tool :
Note: :
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
Our products will be updated constantly, welcome to continue to pay attention.May you have a pleasant shopping experience! :