.

14ft Стигнале Clothesline за Виси Облеката Надвор Тешки Ѕид Монтирани Облека Сушење Рек Заклучување за да Спречите Доделување.

14ft Стигнале Clothesline за Виси Облеката Надвор Тешки Ѕид Монтирани Облека Сушење Рек Заклучување за да Спречите Доделување.

DEN 542.16

Износот
Во форма достапна за нарачката

★Clothesline Јаже : Лесен И Удобен Дизајн Ви Овозможува Да Го Инсталирате Во Вашиот Надворешниот Двор, Перална, Балкон, Купатило И На Други Места, 37 Дупки За Сушење На Кој Може Да Се Спаси Повеќе Простор. ★Цврсти И Тешки : Составен Од Abs Школка Материјал, Водоотпорен Moistureproof, Tpu Мека Сушење Материјал, Homeostatic Влечење Не Боли Раце, Може Да Се Користи Во Затворени Простории, Фиксна Сушење Дупка, Сушење На Облека, Не И Од Позицијата, Трајни Водоотпорен Не Е Лесно Да ' Рѓа. ★Ѕид Munted Облека Сушење Рек Најдолго Може да Се Повлече До 14ft, Ограничувањето на Тежината На Clothesline Е 44lb, Должината На Clothesbelt Може да Се Прилагоди Слободно Како Лента Мерка, Телото На Clothesline Може да Се Ротира До 180, Облека Сушење Рек Виткање Внатрешна И Надворешна. ★Алишта За Сушење Рек Многу Лесен За Употреба,Со Еден Допир, Лесно Може Да Се Повлече Clothesline Јаже И Ставете Го Настрана Кога Не Е Во Употреба!. ★Дождливите Денови, Изградена-Во Балкон Не Може Да Се Basked Во Перење Ватенка Облека, Нема Место Да Се Bask Во, Премногу Облека.А Ноктите За Слободни Облека Сушење Решетката Може Лесно Да Го Направи Тоа.Користете Го Стигнале Clothesline Може Да Висат Облека Брзо : ★Облека Сушење Рек Виткање Затворен.Лесен И Удобен Дизајн, Убава И Практична.Ова Е Високо-Квалитетни Clothesline. ★Ѕидот Монтирани Облека Сушење Решетката До Помалку Простор.На Стигнале Дизајн Е Многу Погодна За Внатрешна И Надворешна Употреба. ★Одговара На Декор Во Вашиот Дом Совршено Во Вашиот Перење Соба, Бања, Балкон, Било Каде!Облека Линија Retracting На Отворено За Да Го Спречува Линија Од Доделување И Биде Пријател На Вашата Облека!Како Да Го Инсталирате?1. Избришете Ѕидот Со Сува Крпа. 2. Отстранување На База На Телото. 3.Стискаш Соодветен Износ На Ноктите За Слободни Лепак На Дното. 4. Место На База На Означената Позиција. 5. Закачите На Ѕид Помошни Налепница. 6. Се Чека 72 Часа Подоцна. 7. Отстранување На Помошен Налепница И Да Се Соберат На Телото За Да Ја Завршите Инсталацијата.Спецификации И Ограничувања : Максималната Должина На Челичното Јаже : 14 Ft Maximum Тежина : 44 Lb Product Боја : White Package Содржи : Clothesline Телото+Завртка Фитинзи+Ноктите За Слободни Лепак/+Помошни Тема.

Особините