.

Mxzzand Облека Сушење Јаже, Јажиња Лесен за Употреба Прилагодливи Затворен Перење Рек Јаже 4.2 м Телескопски за Бања Перење за Дома(9021W Белата Плоштад Clothesline)

Mxzzand Облека Сушење Јаже, Јажиња Лесен за Употреба Прилагодливи Затворен Перење Рек Јаже 4.2 м Телескопски за Бања Перење

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

'Рѓа превенција, слободни телескопски челичното јаже за сушење багажник, отпорни на абразија,' рѓа слободни, сигурен за користење.Лесен за употреба, само продолжи кабел и тоа на спротивниот ѕид заклучување за да се добие доволно сушење простор.На clothesline може да поддржуваат тежина од околу 20 КГ, а исто така може да имаат поголема тежина во зависност од ситуацијата.Прилагодливи јажето, clothesline е дизајниран со 4.2 м стигнале јаже.Можете да изберете виси слободно растојание во зависност од бројот на облека.Високо квалитетна ABS школка, од не ' рѓосувачки челик внатрешната структура, трајни челичното јаже.Функција : 1. Високо квалитетна ABS школка, од не ' рѓосувачки челик внатрешната структура, трајни челичното јаже.2. Лесен за употреба, само продолжи кабел и тоа на спротивниот ѕид заклучување за да се добие доволно сушење простор.3. На clothesline може да поддржуваат тежина од околу 20 КГ, а исто така може да имаат поголема тежина во зависност од ситуацијата.4. Прилагодливи јажето, clothesline е дизајниран со 4.2 м стигнале јаже.Можете да изберете виси слободно растојание во зависност од бројот на облека.5. 'Рѓа превенција, слободни телескопски челичното јаже за сушење багажник, отпорни на абразија,' рѓа слободни, сигурен за користење.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Стигнале Clothesline Material : 304 Од Не ' Рѓосувачки Челик + ABSOptional Боја : Бела, Black Installation Метод : Удар, Ѕид Mount Clothesline Вкупна Должина : Околу. 4.2 м / 13.8 ft Load Капацитет : 20 кг / 44lbs Пакет Листа : 1 x Clothesline Телото 2 x Ѕид-монтирани Назад Panel1 x Декоративен Поклопец 1 x Додаток Пакет (8 x завртки, 8 x проширување нокти)Забелешка : 1. Големината е мерени рачно, ве молиме оставете малку грешка.2. Се должи на многу фактори (како што се осветлувањето на екранот и осветлувањето на фотографијата), вистинската боја на објектот може да биде малку поинаков од слика не се прикажува на веб страната.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Retractable Clothesline
Material:
304 Stainless Steel + ABS
Optional Color:
White, Black
Installation Method:
Punch, Wall Mount
Clothesline Total Length:
Approx. 4.2m / 13.8ft
Load Capacity:
20kg / 44lbs
Package List:
1 x Clothesline Main Body  :
2 x Wall-mounted Back Panel :
1 x Decorative Cover  :
1 x Accessory Package  (8 x screws, 8 x expansion nails) :
1. The size is measured manually, please allow a little error. :
2. Due to many factors (such as the brightness of the display and the brightness of the photo), the actual color of the item may be slightly different from the picture displayed on the website. :