.

Vee Навистина 202GK-006 4 Парче Класа А Дипломирал Цилиндри Поставени, (1) 10mL Колба, (1) 25mL Колба, (1) 50мл Колба, (1) 100mL Колба (Сет од 4)

Vee Навистина 202GK-006 4 Парче Класа А Дипломирал Цилиндри Поставени, (1) 10mL Колба, (1) 25mL Колба, (1) 50мл Колба,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Голема како стартер за полнење или за проекти кои бараат разновидност во m L големина на капацитети. (1) 10m L колба, (1) 25m L колба, (1) 50мл колба, (1) 100m L колба.Се сретне ASTM E-1272 Класа, Стил јас Спецификации & USP Стандарди за Волуметриски Стакло.Хексагонална основи за дополнителна стабилност.Заштитни, полиетилен, хексагонална браник чувари.Sibasa 2351-Серија Дипломирал Цилиндри исполнат ASTM E-1272 Класа, Стил јас Спецификации & USP Стандарди за Волуметриски Стакло.Функција хексагонална основи за дополнителна стабилност.Сите цилиндри, заштитна функција, полиетилен, хексагонална браник чувари.Сите ознаки се трајни, бела глеѓ.

Особините