.

Светот Оддалечиме БО-SU-32 Compostable Нема Дрво Хартија Сад, Направени од Unbleached шеќерна трска Хартија, 32 оз, Природна Боја (Пакување од 500)

Светот Оддалечиме БО-SU-32 Compostable Нема Дрво Хартија Сад, Направени од Unbleached шеќерна трска Хартија, 32 оз,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Еко-пријателски избор направен од брзо се обновува unbleached шеќерна трска хартија.Нема дрвја се користи за да се направи No Tree чаши.Био-линиски направени од растенија за да се создаде влага бариера.За еднократна употреба, замрзнувач безбедни и не содржат восок или пластична обвивка.За користење со топла или ладна храна предмети.Погоден за течности до 220°F. Одлична за супа, салата, овошје, овес, сладолед, грицки и многу повеќе. 100% compostable во 2 до 4 месеци во комерцијални компостирање постројка.Природна боја.Користење со Светот Оддалечиме BOL-FB-12-РС, BOL-PA-12-K или BOL-CS-12 капаци.Еко-пријателски избор направен од брзо се обновува unbleached шеќерна трска хартија.Нема дрвја се користи за да се направи No Tree™ чаши.Био-линиски направени од растенија за да се создаде влага бариера.За еднократна употреба, замрзнувач безбедни и не содржат восок или пластична обвивка.За користење со топла или ладна храна предмети.Погоден за течности до 220°F. Одлична за супа, салата, овошје, овес, сладолед, грицки и многу повеќе. 100% compostable во 2 до 4 месеци во комерцијални компостирање постројка.Користење со Светот Оддалечиме BOL-FB-12-РС, BOL-PA-12-K или BOL-CS-12 капаци.

Особините