.

SHUNDA Случај за Huawei Нова 7 Pro 5G, Мека Ткаенина Ткаенина Покрие со TPU Внатрешни работи Против Пролизгување Отпорен на Гребење Стилски Тенок Full Body Заштитна Мобилен Телеф?

SHUNDA Случај за Huawei Нова 7 Pro 5G, Мека Ткаенина Ткаенина Покрие со TPU Внатрешни работи Против Пролизгување Отпорен

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

✔ Компатибилност - Овој случај е компатибилен со Huawei Нова 7 Pro 5 G 6.57". ✔ Против Пролизгување & Анти Нула Ткаенина Материјал Направен од премиум анти-нула крпа материјали, што дава класичен изглед и удобно чувство на допир.Против пролизгување TPU electroplated рамка обезбедува добра контрола, не треба да се грижите за вашиот телефон на лизгање надвор. ✔ Полно Тело за Заштита на - На екран и камера усните се 0.33 mm повисока дизајн за да се биде добар заштитни случај за вашиот i Phone, без гребнатинка да леќи кога laying down телефон, може да штити од прашина, нечистотија подобро. ✔ Слим & Флексибилни Случај - Тенок дизајн додадете без гломазна на вашиот i Phone, лесен за носење, нема да додадете која било тежина на вашиот i Phone.Флексибилни еден-парче дизајн го прави лесно да се инсталира без гребење на вашиот i Phone. ✔ Надградба Чувствителни Одговорно Копчиња - Опремени со ажурирани независни копчиња, што ги прави лесно да притиснете, со дефинитивен тактилни повратни информации.Кожата-friendly се чувствуваат со одлична контрола.

Особините