.

6 Мрежи 3D Срцето Помине Sequins Валентин Помине Уметност Налепници Decals Ласерски Срцето Сјај за Нокти Срцето Романтична Блеска Снегулки на доградба на Акрилни Нокти Ди?

6 Мрежи 3D Срцето Помине Sequins Валентин Помине Уметност Налепници Decals Ласерски Срцето Сјај за Нокти Срцето Романтична

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Пакет : 6 Мрежите на 3 D срцето помине сјајот sequins срцето помине decals за Вљубените е Романтично Помине Декорација Додатоци.секоја боја доаѓа со мала пластична кутија заштита од одлевање надвор, лесно за вашиот падот помине уметност дизајн.Висок Квалитет : Срцето сјајот нокти налепници се направени од високо квалитетни материјали, кои безбедно да се носат на кожата.Исто така може да се користи со коса гел или сјајот буквар за да се задржи вашата сјаат остане подолго, лесно да се отстрани со вода.Лесен за Користење : Валентин налепници Погоден за професионалци или почетници.срцето сјајот на ноктите sequins совршен за природни и вештачки нокти.И може да се комбинира со сите УВ гел лак, НАТОПИ во прав, и сите помине прав.На вљубените Подароци : Ова е најдобриот подарок за вашата сопруга, дури и на вашата девојка, мајка, роднини, пријатели.срцето помине sequins може да се користи не само за нокти дизајн, но исто така и за разни занаети.Погоден за домашна употреба и ноктите салони.Повеќе намени : Срцето помине уметност сјајот е многу погодна за 3 D помине уметност, Денот на Вљубените помине decals може да се користи на ноктите, се соочи и да било дел на телото, како тело сјајот за да ви даде повеќе пенливи ефекти.Особено погоден за Денот на Вљубените партии, Божиќ и свадби, итн.И може да се користи како украс во телефонот случаи, книги, паричник, чевли, накит одлуки, честитки, огледала, DIY занаети, итн.Опис на производот Срцето Помине Сјајот Sequins Поставите Holographic Срцето Помине Confetti 3Д Ласерски Срце Облик Ноктите Decals Снегулки Блеска Срцето Ултра-Тенок Помине Додаток за на доградба на Акрилни Нокти за Денот на Вљубените Шарм Декорација Спецификација : Боја : црвена Боја, Тип : Ноктите Фалсификати Сјајот sequin Ефект : Сјајот на Пакет : 6 Мрежи/1box 3 D Срцето Сјајот на Ноктите Sequins Карактеристики на Боја на доградба на Акрилни Нокти Сјај : микс боја/форми помине sequins за помине уметност, да ги исполнуваат сите ваши потреби.Многу е тенка и лесно да се применуваат на природни или доградба на акрилни нокти.Секој модел доаѓа спакувана во тегла со добра запечатување да се заштити од одлевање надвор.Особено погоден за нокти салон, фаза на изведба, ноќта, дипломирањето партија, фенси облека партија, итн.Совршен за споделување, одмор, фестивали и подарок, и многу убавина експериментирање!Како да го Користите : 1. Се применува база на грб за да се заштити вашите нокти. 2. Изберете лак боја ви се допаѓа и се применуваат два пати. 3. Лек на вашиот лак за да се исуши. (НЕ целосна Сува) 4. Изберете sequins ви се допаѓа, тогаш се применуваат врз вашите нокти. 5. Запечатување со УВ ГОРНИОТ СЛОЈ и ја излечи, под УВ/LED светилка.

Особините

Color:
red Color
Type:
Nail Fakes Glitter sequin
Effect:
Glitter
Package :
6 Grids/1box 3D Heart Glitter Nail Sequins
Features of Colored Acrylic Nail Glitter:
The mix color/shapes nail sequins for nail art, meet all your needs. :
Very thin and easy to apply on natural or acrylic nails. :
Each pattern comes packed in a jar with good sealing to protect it from spilling out. :
Especially suitable for nail salon, stage performance, night out, graduation party, fancy dress party, etc. :
Perfect for sharing, holiday, festivals gift, and lots of beauty experimentation! :
How to Use:
1. Apply a base coat to protect your nails. :
2. Choose the nail polish color you like and apply twice. :
3. Cure your nail polish to dry. (DO NOT full-Dry) :
4. Choose the sequins you like, then apply on your nails. :
5. Sealing it with UV TOP COAT and cure it under UV/LED lamp. :