.

4g инстант дрво протези, привремена поправка на заб, протетски заби мултифункционален привремена поправка на заб постави Привремен лажни заби се користи за покрива

4g инстант дрво протези, привремена поправка на заб, протетски заби мултифункционален привремена поправка на заб постави

DEN 198.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

Бидете сигурни : овој производ е degradable.Анализираните производи може да се метаболизира од телото.Протеза за заби може да ви помогне да се покрие заби кои недостасуваат.Можете да насмевка самоуверено и се лесни за чистење.Safe материјал : забната Протеза фурнири и пластични термички монистра се направени од силикон, мека и нежна на материјал за кој ќе не најде непријатно да се носат, може да се одржи не-токсични и безбедно во вашата уста.Лесен за користење : може да се заштитите од повреди и привремено да ви помогне да се поправи забите.Повеќето клиенти се лесни за употреба и може да се создаде нов заб во минути.Практична примена : Козметички заб опфаќа може да бидат прикачени директно на забите.Тие се лесни за употреба.Тие може автоматски да се распушти, кога тие ја погоди топла вода, што е погодно за следната употреба.погоден за различни заби.Едноставен и лесен : нема послужавник или alginate впечатоци потребно.Нема специјални алати или опрема кои се потребни.Повеќето клиенти се лесни за употреба и може да се создаде нов заб во минути.Функција : 1. Сигурен материјал, безбедно и не-токсични, degradable, може да траат и по неколку месеци. 2. Не послужавник или alginate впечатоци потребно.Нема специјални алати или опрема кои се потребни. 3. Повеќето клиенти се лесни за употреба и може да се создаде нов заб во минути.Спецификација : Состојба : 100% сосема нов Објект од типот : привремена поправка на заб мушка Спецификација : 4g Одржување време : самиот производ не е се носат и отпорни на топлина за неколку месеци, па секојдневна употреба не се погодни за долготрајна употреба.Answer : ___________________________ Note : 1 g на производот одговара приближно на еден заб Пакет листа : 1 x заб поправка бисер Забелешка : 1. Исто како што на фиксна протетика, на протеза треба да бидат завиткани околу тоа. 2. Забите само направи се релативно бела.Ако постои боја разликата помеѓу забите и околните заби, можете да дамка им ги впива во чај. 3. Користете ако имате вистински заби.Температурата треба да се контролира, така што можете лесно да се направи форма сакате.Температурата е висока, материјалот е премногу мек, премногу тенка и не е лесно да се обликуваат.Температурата е премногу ниско, материјалот е премногу здрвени; ве Молиме обидете се неколку пати.

Особините

Condition:
100% brand new
Item type:
temporary tooth repair bead
Specification:
4g
Maintenance time:
The product itself is not wear and heat resistant for a few months, so daily use is not suitable for long-term use.
Note:
1 g of the product corresponds approximately to one tooth
Package list:
1 x tooth repair pearl :
Note:
1. Just like that of the fixed prosthesis, the prosthesis should be wrapped around it. :
2. The teeth just made are relatively white. If there is a color difference between the teeth and the surrounding teeth, you can stain them by soaking them in tea. :
3. Use if you have real teeth. The temperature should be controlled so that you can easily make the shape you want. The temperature is high, the material is too soft, too thin and not easy to shape. The temperature is too low, the material is too stiff; Please try several times. :