.

Белење на заби Машина, Стоматолошки Стол Заби Белење на Машина Светлина Машина за Белење Светилка Педалот за гас 1108209;240V (НИ)

Белење на заби Машина, Стоматолошки Стол Заби Белење на Машина Светлина Машина за Белење Светилка Педалот за гас 1108209;240V

DEN 2102.16

Износот
Во форма достапна за нарачката

Висока безбедност : 6 моќни LED цевки емитуваат висок интензитет на ладно сина светлина, и излезна моќност е 6000 MW/CM2. Специјален дизајн, не-токсични силикони муцката, да се обезбеди за да се спречи вкрстена инфекција.Со високи перформанси : На заб белење машина е нов тип на белење на технологијата врз основа на условите на краток сини LED светла и белење агент акцелератори.Голем број на кислородни атоми се генерирани да навлезат забите и се распаѓаат боја молекули за да се задоволат ефект на избелување на забите.Високо-квалитетни материјали : цврсти, трајни и флексибилни светилка цевки, која може да се користи за осветлување од различни агли, молчи и ефикасна фанови, за да се постигне најдобар топлина дисипација ефект.Дури и во одредени градови и региони со големи напонски промени, стабилна излезна моќ и долгорочни континуирана работа може да биде обезбедена.Прилагодливи агол : Тоа може да се прилагоди на секој агол позиција слободно.Аголот и ветер над зглобовите може да се прилагоди слободно, лесен за ракување, погодна за cetomycin, заб флуороза, заб боење, итн.Поле на примена : едноставен, лесен, лесно да го инсталирате, многу лесен за употреба, високо-технолошки дизајн, висока безбедност, погодни за употреба во стоматологијата, козметички салони и други институции. 1. Специфична бранова должина и висока брзина на светлината catalyze белење на гел. 2. 6 моќни LED цевки емитираат високо интензивна ладно сина светлина со излез на 6000 MW/CM2. 3. Специјален дизајн, innocuous силика гел муцката, бидете сигурни запирање intersectional инфекција. 4. Новиот модел на напојување, бидете сигурни стабилна излезна моќ и долго време континуирано работат дури и во некои други градови и места со mutative напон. 5. Времето екран покажува белење време јасно и стоматолог и пациентот. 6. Тивко и ефикасна фан, да се постигне најдобар ефект на ладење. 7. Силен, издржлив и флексибилна цевка за Осветлување во различни агли 8. Погоден за acheomycin заби, дентална флуороза, забите боење и сл.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Teeth Whitening Machine
Material:
Plastic
Type:
US Plug, EU Plug(Optional)
Voltage:
 110-240V
Power:
300W
Clamping Size:
45-50cm
Package Weight:
Appprox.1700g
Package Include:
1 x Teeth whitening light :
1 x Charger :
1 x Manual :