.

10g од Пчела Balm Lip Balm Мед Тенџере, Прополис Навлажнувачки Мед Усна Маска Lip Balm, Хидратантен & Превенција на Суви и Испукани Усни, Ефикасно ја Храни Усна Кожата (Жолта+Ро?

10g од Пчела Balm Lip Balm Мед Тенџере, Прополис Навлажнувачки Мед Усна Маска Lip Balm, Хидратантен & Превенција на Суви

DEN 186.24

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Главните Состојки】Постојат 4 главни состојки во нашата усна маска, вклучувајќи ги и екстракт од мед, екстракт од цреша, восок и витамин Д. природни суштината екстракт формула moisturizes и ги штити усните. 【Деликатна Дизајн】Нежни и мали мед тенџере дизајн, за да се исполнат вашата фантазија девојка расположението.Убаво е да се даде како мал подарок за некој близок до вас.Пакетот е опремен со мали род на ' рбетот, што може да се вметнат во усна маска по употребата за да се олесни следниот пат кога го користите. 【Лесен и Лесно да се Апсорбираат】 Навлажнувачки и не е мрсна, ефикасно намалување на усна линии,На свиленкаста текстура во комбинација со атрактивни мед мирис, милува вашите усни, веќе сува и подсечен усни, и ќе ги носи прекрасни уживање на слатка и мазни усни. 【Повеќе Функција】 Тоа може да се користи како спие кармин за да се намали мртвата кожа на усните,Една ноќ грижа е еквивалентно на околу 10 дневна нега.Особено ако ви се допаѓа да носат кармин во текот на денот, им даде на вашите усни а во текот на ноќта да прават усните да изгледаат повеќе привлечни следниот ден. 【Тоа како да го Користите】Тоа може да се користи денот или ноќта.Се однесува само на вашите усни пред да одите на спиење.Станувам и чисти вашите усни следниот ден, и вашите усни ќе изгледаат повеќе привлечни.Опис : ве Молиме имајте во предвид : други додатоци не се вклучени. 100% нов квалитет Стил : мед, јагода Спецификација : 10g Статус : Ставете Ефикасност : поправка на уста, придавам влогови и продлабочување на усна боја се Опише : 1. Содржи каротен и восок за ефикасно да придавам влогови и поправка суви и оштетени усни 2. Кармин е растение екстракт содржат салицилна киселина и краставица, безбедна и здрава 3. Навлажнувачки и не е мрсна, ефикасно намалување на усна линии 4. Тоа може да се користи како спие кармин за да се намали мртвите кожата на усните 5. Тоа може да се користи како основна кармин за да се намали усна штета и да се направи усните повеќе дебели и секси 6. Кармин во боја се менува со температурата, усна боја станува подобро Пакет се Вклучени : 1/2* Хидратантна Exfoliating Усна Маска.

Особините

Status:
Paste
Efficacy:
repair mouth, moisturize and deepen lip color
Describe:
1. Contains carotene and beeswax to effectively moisturize and repair dry and damaged lips :
2. Lipstick is a plant extract containing salicylic acid and cucumber, safe and healthy :
3. Moisturizing and not greasy, effectively reducing lip lines :
4. It can be used as a sleeping lipstick to reduce dead skin on the lips :
5. It can be used as a basic lipstick to reduce lip damage and make lips more plump and sexy :
6. Lipstick color changes with temperature, lip color becomes better :
Package Included:
1/2* Moisturizing Exfoliating Lip Mask :