.

30ml 2 Вида Факултативна Невидливи Antiperspirant, Транспарентни Roll-On Deodorant за Човекот & Жена, Долго Трае Кул Кожата за Чувствителна Кожа(розева)

30ml 2 Вида Факултативна Невидливи Antiperspirant, Транспарентни Roll-On Deodorant за Човекот & Жена, Долго Трае Кул Кожата

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

[СУВА БРЗО] : На antiperspirant суши брзо.Откако ќе го користите antiperspirant, не треба да се чека премногу долго за да се стави на вашата облека.Не користите веднаш по туширање или бричење или на скршени или иритирана кожа. [РАЗУМЕН РОЛЕРИ ДИЗАЈН] : На antiperspirant алатка користи ролери дизајн за подобро да одговара на вашата кожа и овозможи на кожата да бидат покриени од страна на antiperspirant колку што е можно за подобри резултати. [НЕ-ЛЕПЛИВА] : Antiperspirant може да направи вашата кожа посува да се спречи потење и stickiness за време на вежбање и триење.Antiperspirant производи може да се намали зачестеноста на потење до одреден степен и за намалување на мирисот на пот. [НЕЖЕН МАТЕРИЈАЛ] : На antiperspirant е произведена со помош на благи, сурови материјали.На antiperspirant е многу нежна, за време на употреба и нема да им наштети на вашата кожа и ќе не осилото.На antiperspirant roll-on содржи богат навлажнувачки фактори и нема да се однесе на влагата од кожата. [СВЕТЛИНА, ЧИСТ МИРИС] : На antiperspirant roll-on има свежа и елегантен вкус, кој може да ги натера луѓето да се опуштите и да се чувствуваат комотно.Удобно antiperspirant мирис опфаќа мирис на пот и без да се прави луѓето да се чувствуваат непријатно.Функција : 1. Лесен за употреба и отстранување пот мирис за да им помогне на освежување и анти‑пот, мирис, кожата‑friendly и нежно, долго време да се задржи чиста. 2. Светлината пот мирис може да биде нежно се нанесуваат на кожата, освежувачки и намалување на мирис на телото пот. 3. Спречување на потење, за долго време, постојат 2 различни типови на располагање за да го изберете. 4. Може да се користи во секое време да се едноставни и брзи за да се елиминира мирис, лесен и удобен за носење и употреба. 5. Помалку пот, помалку мирис, удобно користење на искуство и може да се направи светлина мирис по употреба.Спецификација : Предмет Тип : Пазувите Deodorant Состојки : Purslane Ефикасност : Освежувачки, пот апсорпција и мирис на задржување на Употреба : 1. Пред употреба, се тресат и да се направи предизвикана течно уште. 2. Се применуваат испотени делови еднакво со тркалање со монистра. 3. Нежно масажа и туп додека се апсорбира.Пакет Листа : 1 x Пазувите Deodorant .

Особините

Item Type:
Armpit Deodorant 
Ingredients:
Purslane 
Efficacy:
Refreshing, sweat absorption and fragrance retention
Usage:
1. Before use, shake well to make the precipitated liquid even. :
2. Apply sweaty parts evenly by rolling with beads. :
3. Gently massage and pat until absorbed. :
Package List:
1 x Armpit Deodorant  :