.

Вежба Торбичка, 2 парчиња Преносни Прилагодливи Алатка Holster Вежба Малку Торбичка Електрични Вежба Појас Торбичка Добра Отпорност на Абење 4 Слоеви Задебелена за Ве?

Вежба Торбичка, 2 парчиња Преносни Прилагодливи Алатка Holster Вежба Малку Торбичка Електрични Вежба Појас Торбичка Добра

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Ова електрична вежба појас торба е задебелена со 4 слоеви, со висока густина полиестер е водоотпорен, и има добра отпорност на абење.Батеријата торба и ударна дупка settings ви овозможи брзо да се најде вежба треба, а со тоа заштеда на време.Прилагодливи половината појас и брзо ослободување тока, практични половината појас џеб за безбедно чување на cordless вежби.Ова електрична вежба алатка појас торба има повеќе надворешни џебовите и ракавите за чување на воена вежба битови и сврзувачки елементи.Веќе не се наведнуваат надолу за да ги собереш на вежба малку, може да се стави на Т-рачка cordless вежба, вежба чекан, влијание клуч или електрични шрафцигер на рака кога е потребно да се подобри ефикасноста на работата.Функција : 1. Ова електрична вежба појас торба е задебелена со 4 слоеви, со висока густина полиестер е водоотпорен, и има добра отпорност на абење.2. Веќе не се наведнуваат надолу за да ги собереш на вежба малку, може да се стави на Т-рачка cordless вежба, вежба чекан, влијание клуч или електрични шрафцигер на рака кога е потребно да се подобри ефикасноста на работата.3. Батеријата торба и ударна дупка settings ви овозможи брзо да се најде вежба треба, а со тоа заштеда на време.4. Прилагодливи половината појас и брзо ослободување тока, практични половината појас џеб за безбедно чување на cordless вежби.5. Ова електрична вежба алатка појас торба има повеќе надворешни џебовите и ракавите за чување на воена вежба битови и сврзувачки елементи.Спецификација : Предмет Тип : Електрични Вежба Појас Pouch Quantity : 2 Pcs Material : Polyester Purpose : Инсталирајте електрични вежба и неговите додатоци Големина : Прибл. 15mm / 0.6in26mm / 1in Package Листата : 2 x Електрични Вежба Џеб.

Особините

Item Type:
Electric Drill Belt PouchQuantity
Material:
Polyester
Purpose:
Install electric drill and its accessories
Size:
Approx. 15mm / 0.6in
26mm / 1in :
Package List:
2 x Electric Drill Pocket :